Spróbuję streścić przekaz, by nie zanudzać.
W świetle ostatnich wydarzeń na forum zrobił się, lekko mówiąc, burdel. Sprawy nie ułatwia fakt, że pewna osoba jest wielce obrażona wyrzuceniem za łamanie zasad, przez co usiłuje się "mścić" (co ogranicza się do multikont, spamu i marnowania własnego czasu). Jako, że tej osoby nie ma już w naszym gronie ze względów porządkowych, chciałbym zaproponować następujące rozwiązanie: reset na forum.
Co przez to chcę powiedzieć? Według mnie powinniśmy zrobić czystkę wszystkich tematów, kategorii, postów i zacząć całą rozgrywkę od nowa. Swoiste "cofnięcie czasu".
Nie musi to uznaczać utraty stworzonej przez siebie postaci - jeżeli nie chcecie skasować swojej postaci, przekażcie to nam w jakiś sposób - np. postem w karcie postaci mówiącym "Chcę zachować postać.". Jeżeli chcecie, możecie też zacząć od nowa z nową postacią.
Wszystko w tej kwestii jest teraz dopuszczalne - warunkiem jest złożenie głosu w ankiecie. Jak to zrobić? Wystarczy napisać tu post, w którym mówicie, czy popieracie restart, czy nie.
Jeżeli macie tutaj kilka postaci, prosiłbym o zachowanie zasad demokracji i składanie swojego głosu tylko z jednego konta.
Dziękuję za uwagę.
//Martin